Kamperen België

Kamperen België

Ons buurland België is zeer geschikt om te gaan kamperen en veel Nederlanders zijn dan ook dol op kamperen in België. Vanwege de ligging is het ideaal om voor zowel een korte als lange kampeervakantie voor België te kiezen en het komt dan ook perfect uit dat er veel campings te vinden zijn. Wanneer u er voor kiest om te gaan kamperen bij onze zuiderburen, dan geniet u een korte reistijd en tal van mogelijkheden. Zo is het Belgische landschap zeer divers en biedt het voor ieder wat wils. Bent u een natuurliefhebber, dan kunt u bijvoorbeeld in de Ardennen heerlijke wandelingen maken door de heuvels, bossen en langs de rivieren, maar ook voor de actieve vakantieganger is hier veel te doen. Zo kunt u in de Ardennen gaan mountainbiken, abseilen of gaan kanoën.


Kamperen België

Houdt u van zon, zee en strand dan is de Belgische kust wellicht meer iets voor u. Het kustgebied van België is prachtig en ook hier zijn tal van campings gelegen, waar u optimaal tot rust kunt komen. Wilt u even van de camping af, dan kunt u een van de vele historische steden bezoeken, waar u heerlijk kunt gaan dineren, lekker een middagje kunt gaan shoppen of waar u bezienswaardigheden kunt bezichtigen. In de vele kroegjes kunt u terecht voor het bekende Belgische bier. Antwerpen, Gent en Brugge zijn goede voorbeelden van deze historische steden.

U hoeft u wanneer u in een van deze steden bent geen moment te vervelen en u kunt heerlijk de stad gaan verkennen op uw eigen tempo. Dankzij de diversiteit die België aan u biedt wanneer u gaat kamperen, kunt u er vanuit gaan dat u gedurende uw vakantie genoeg te doen heeft en heerlijk kunt gaan ontspannen. Dat is het grote voordeel van kamperen in België.


Kamperen Belgie

Wanneer u graag naar de Ardennen gaat, is camping Parc le Clusure wellicht iets voor u. Deze camping beschikt over een buitenzwembad inclusief een peuterbad, sanitair voor baby’s en kinderen, een animatieteam en een speeltuin. Uw kinderen hoeven zich dan ook niet te vervelen. Ook kunt u hier mountainbikes huren, een potje gaan tennissen, een ritje te paard maken of eens rustig gaan vissen.

Bekijk hier de campings