Camping België met zwembad

Camping België met zwembad

Zit het weer deze zomer mee, dan hoeft u niet ver te gaan om van een heerlijke zomerse vakantie te genieten. Kies simpelweg voor een camping in België met een openluchtzwembad, dan zult u ongetwijfeld overrompeld worden door dat typische vakantiegevoel. Maar ook als het weer tegenzit, kunt u zich hier toch in een exotisch oord wanen, want er zijn ook veel campings met overdekte zwembaden. De keuze aan Belgische campings waar de nodige portie waterpret gegarandeerd is, is enorm groot. We geven u hier alvast een verleidelijk voorproefje.


Camping België met zwembad

Is waterpret voor u een topprioriteit tijdens de vakantie, dan zult u in België vast en zeker uw ideale vakantiebestemming vinden. U hebt een uitgebreide keuze aan campings met een zwembad. Wat voor soort zwembad wenst u? Want ook daarin bestaat een grote variëteit. Bij zomerse temperaturen is een buitenzwembad ideaal. Gaat u op vakantie met kleine kinderen? Dan wilt u natuurlijk ook dat er een baby- of peuterbadje aanwezig is of een leuke waterspeelplaats. Bekijk bijvoorbeeld eens Camping Le Roptai in de buurt van de Belgische Ardennen of Camping Spa d'Or. Gaat u buiten het zomerseizoen op vakantie of zijn de weersvooruitzichten niet erg gunstig, dan is het uiteraard van belang dat er een binnenzwembad op de camping aanwezig is. We kunnen u alvast geruststellen, voor iedere situatie zult u hier een geschikte camping met zwembad vinden. Een camping in België met een mooi binnenzwembad is Camping Mooi Zutendaal.

Het is zelfs mogelijk om een campingplaats te boeken op een camping met een heus waterparadijs. Een voorbeeld van een dergelijke camping is Camping Hengelhoef in Houthalen-Helchteren. Hier kunt u genieten van een subtropisch zwemparadijs met een golfslagbad, de wildwaterbaan de Razende Rivier, de Splash familieglijbaan en het Scuba Rama aquarium. Voor de kinderen zijn er ook nog waterkanonnen of ga eens onder de kokosdouche.

Bekijk hier de campings

Er is ook een spannende hang-loopbrug aanwezig. Behalve dat u kunt genieten van deze overdekte waterpret, kunt u hier ook buiten zwemmen in de Blue Lagoon. Om het plaatje helemaal compleet te maken beschikt het waterparadijs ook over wellnessvoorzieningen als een Turks stoombad, kruidenhotwhirlpools, sauna en solarium. Als dat niet op en top waterpret is? Maar Camping Hengelhoef is niet de enige camping in België met zo veel waterpret. Een andere leuke camping met een waterparadijs is Camping Wilhelm Tell in Opglabbeek.


Camping België met zwembad

Zoals u ziet, kunt u op veel plaatsen in België een geschikte camping met zwembad vinden. Bekijk eens het volledige aanbod in uw favoriete vakantiestreek in België, bijvoorbeeld in de Kempen of in West-Vlaanderen. Door een van deze campings te boeken weet u zeker dat uw kinderen een fantastische vakantie zullen beleven. Met een leuk zwembad binnen handbereik zal niemand zich hoeven te vervelen; uitbundig spetteren, van de waterglijbaan roetsjen, baantjes zwemmen om in conditie te blijven of gewoon lekker luieren aan de waterkant? Er is voor iedereen wel iets naar zijn of haar gading bij.